JOUW AANKOOP

De reservering van de artikelen eindigt in
De reserveringstijd is helaas verlopen
Er ontbreekt nog voor gratis verzending.
MET DEZE AANKOOP BESPAAR JE
TOEVOEGEN

Je mandje is leeg

GA NAAR DE WINKEL
Subtotaal
Totale korting
-
Verzendkosten
(que te devolveremos)i (que te devolveremos)i
Onder rembours
TOTAAL (Incl. BTW)
WIJZE VAN BETALEN
Mijn tegoed

Andere niet gespecificeerde wijze van betalen

%

-
Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ben je het wachtwoord vergeten?

WIE ZIJN WIJ

GESCHIEDENIS
PERCENTIL

Je knippert een keer met je ogen en je kinderen zijn alweer een paar centimeter gegroeid. Voordat je het weet is de nieuwe broek die je “gisteren” gekocht hebt al weer te klein.
Als ouders van een jongetje en twee meisjes (een tweeling) hebben we dit aan den lijve ondervonden. In een gezin met meer kinderen valt er vaak nog wel eens wat kleding door te schuiven, maar omdat onze oudste een jongetje is was dit bij ons helaas niet het geval.
Deze “frustratie” gecombineerd met de ervaring opgedaan in onze online winkel “TOT-a LOT” (gespecialiseerd in kleding en producten voor tweelingen) heeft geresulteerd in het opzetten van PERCENTIL.
PERCENTIL is dé plek om "zo goed als nieuwe" kwalitatief hoogwaardige merkkleding te kopen tegen een prijs die 85% lager ligt dan in de winkel. Daarnaast biedt PERCENTIL je de mogelijkheid om je eigen "zo goed als nieuwe” kleding aan ons te verkopen. Bijvoorbeeld omdat deze te klein geworden is of omdat je plek wilt creëren in je kast, omdat je een steentje wilt bijdragen aan een beter milieu of om simpelweg wat extra’s te verdienen!
Als iemand anders ons als ouders dit concept zou hebben voorlegd, zou ons dit als muziek in de oren hebben geklonken. We zouden hier echter wel de essentiële voorwaarde aan verbonden hebben dat we de garantie zouden hebben dat de kleding in perfecte staat verkeerd.
Hoe komt het toch dat in de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland, Frankrijk of veel Noord Europese landen het kopen van tweedehands kleding de normaalste zaak van de wereld is, maar dat dit in Nederland nog steeds niet het geval is? Waarom geeft men nog steeds zo veel geld uit aan dure, nieuwe kinderkleding wetende dat deze in no-time niet meer past?
Het antwoord is simpel; omdat er geen bedrijf is dat in staat is tweedehands kleding op efficiënte wijze te selecteren en daarnaast topkwaliteit garandeert.
Bovenstaande vraag en antwoord liggen ten grondslag aan het ontstaan van PERCENTIL. Elk kledingstuk dat we ontvangen wordt beoordeeld aan de hand van strikte kwaliteitseisen en komt alleen door onze strenge selectie heen als wij de kwaliteit goed genoeg vinden om onze eigen kinderen er in te kleden. Dit resulteert erin dat alle geaccepteerde kleding werkelijk als nieuw is.
We zijn trots op het eindresultaat: een online winkel waar je tweedehands kleding kunt kopen voor een goede prijs zonder in te leveren op merk of kwaliteit én daarnaast mee helpt aan een beter milieu.
We zijn er van overtuigd dat na één keer bij ons gekocht te hebben ook jij vaste klant bent!
Veel dank voor je vertrouwen!
Lourdes en Daniel